Rob Geus: Meer sexappeal dan 15 jaar geleden

Rob Geus vindt dat hij best een aantrekkelijke man is. 'Het is een beetje raar om van jezelf te zeggen, maar als ik om me heen kijk naar mannen van mijn leeftijd, dan mag ik niet klagen'.

© ANP/Kippa Beeld
© ANP/Kippa

De presentator van De Smaakpolitie gaat nog een stapje verder. Rob is namelijk ook blij met zijn goede uitstraling. 'Ik denk dat eh, nou ja, ze zeggen weleens: naarmate je ouder wordt, krijg je meer sexappeal. Ik denk dat ik nu beter tot mijn recht kom dan vijftien jaar geleden', aldus Geus in een interview met de VARA Gids.

Geus geeft toe dat hij dan ook best een beetje ijdel is en dat hij er altijd tiptop wil uitzien op de televisie. 'Het is natuurlijk een programma dat je maakt in keukens, en dat zijn niet de mooiste plekken om jezelf in terug te zien. En zeker niet als je ook nog eens met een witte jas onder tl-lampen staat. Ik ben ijdel, ja. Ik ga bijvoorbeeld niet zonder gel naar buiten om de krant te halen. En ik ga elke maand naar de schoonheidsspecialiste'.

Vanavond begint een nieuw seizoen van De Smaakpolitie. Volgens Geus is het een programma wat 'je heel sexy kan maken. We gingen bij studentenhuizen langs, en dat weet ik dat op een leuke grappige, en ondeugende manier te behandelen'.